airboard 2En Airboard innebär många möjligheter för YouTubers och andra kreatörer att skapa spännande och engagerande innehåll! Med denna svävarbräda, som också kallas Airboard, kan du till exempel filma uppackningen av själva brädan. Eftersom detta är sommarens och kanske hela årets hetaste pryl, är Airboard ett sökord som garanterar många visningar av dina videoklipp på sociala medier. Beställ din hoverboard från Airbord Pro redan idag och förbered dig att filma uppackningen av din nya svävarbräda! Denna sajt är också en bra utgångspunkt om du vill läsa lite mer om brädan innan du klickar hem den. Här finner du all information du kan tänka dig om hur brädan fungerar och vad den kan användas till.

När du fått hem din Airboard och packat upp den är det dags för det roliga – att teståka på den! Även detta moment utgör ett lysande tillfälle för den kreativa skaparen att fängsla sina följare med intresseväckande innehåll! Filma dig själv när du lär dig åka Airboard och du kommer garanterat få kvalitativt material som lockar till många skratt och roliga kommentarer från dina följare! Digitala skapare som vågar bjuda på sig själva och på det sättet kan glädja andra är generellt sett de som lyckas bra. Genom att på ett positivt sätt sticka ut i det digitala mediebruset får du många visningar på dina videoklipp och mycket interaktion med din publik. Nischade videokanaler gör ofta bättre ifrån sig än andra så varför inte dedikera din kanal helt och hållet till hoverboard?

Filma dig på din Airboard

Förutom själva uppackningen av brädan, kan du med fördel producera informativa videoklipp som förklarar hur den fungerar och hur man gör olika trick eller konster. När du har hittat balansen och lärt dig bemästra brädan kan du också filma dina turer med en smartphone eller actionkamera på exempelvis en selfiepinne. Det är bara din fantasi som begränsar möjligheterna för vilka kreativa skapelser du och din Airboard kan synas i. Du kan filma dig själv medan du åker, du kan filma andra som åker eller bli filmad av en vän.

Genom att sitta på huk medan du filmar från din hoverboard får du ett helt annat perspektiv än om du skulle stå upprätt. Du kan också åka bakom en annan airboardåkare som du filmar eller filma bakåt över axeln, om du inte har lust att åka baklänges medan du filmar förstås. Genom att bygga eller köpa ett kamerafäste som låter actionkameran sitta i mitten av brädan, mellan fötterna, får du helt andra vinklar. Det blir som en kameravagn, som faktiskt filmar stabilare än vad man kan tro, och du har dessutom händerna fria. Ett annat alternativ för att fånga världen från din Airboard är att fästa en actionkamera på din hjälm. Hur du väljer att filma dig och din hoverboard är upp till dig själv. Nu har du förhoppningsvis fått inspiration och många idéer. Börja skapa fantastiska videoklipp med din svävarbräda!