För mig är målet att träna varje dag, antingen gym, löpning, racketsport eller något annat, jag känner inga problem att motivera mig till träning som annars kan vara en stor anledning till att det inte blir av. Känner man att det får en att må bättre så inser man vikten av det, självklart är det individuellt vad man känner att träningen har för effekt, men personligen känner jag ett lugn efter träningen.

Nyligen skaffade jag också en träningsklocka, där ser man steg, kalorier, avverkade km mm. Sen att du kan spela musik från Spotify i den är ingen nackdel heller.

Det är alltid inspirerande att besöka bloggar som handlar om träning, såsom Teskedsgumman, då får man ofta tips på nya varianter av träning som man kan testa på. Det är bra att inte fastna i samma typ av träning, utan att variera den. Du kommer garanterat känna träningsvärk i muskler du inte visste att du hade.