amsterdamguiden.com6584Amsterdamguiden.com är en fullspäckad reseguide till ett av många människors absolut främsta resmål – Amsterdam. På webbplatsen beskrivs många sevärdheter och oftast tillsammans med information om öppettider m.m. i sektionen om sevärdheter kan man läsa om bland annat Riksmuséet, Rembrandts hus och Anne Franks hus.

På riksmuséet finns bland annat Rembrandts berömda målning som heter Nattvakten. Mycket av det som ställs ut på muséet har anknytning till den holländska guldåldern. Vill man verkligen komma Rembrandt in på själen kan man alltid besöka hans gamla bostad som finns mitt i centrala Amsterdam. Huset är numera inrett som ett muséum. Ann Franks hus är också en populär sevärdhet. Det är huset där den omtalade lilla flickan med hennes familj gömde sig undan nazisterna under andra världskriget.

Amsterdamguiden är en komplett reseguide som även innehåller information och resemöjligheter och boenden. Till exempel beskrivs ingående hur du bilar till Amsterdam från Sverige på bästa möjliga sätt. Och en särskild avdelning för flyg finns på amsterdamguiden.com. Där är det möjligt att kolla priser och olika flighter. Webbplatsens integrerade karta underlättar reseplaneringen eftersom du snabbt kan kolla upp var sevärdheter, hotell och annat ligger.